Valpträff 2011-06-03

Var ett tag sedan jag skrev inser jag. Varit ganska hektiska och intensiva veckor sedan valparna blivit 8 veckor och mer, så tiden har inte riktigt funnits. 

Vill börja med att tacka för dom fina orden som skrevs i kommentarerna till förra inlägget. Har inte läst dom förrän nu - sånt blir man glad av! Tack! =)

Idag har valparna hunnit bli 12 veckor och samtliga har hittat hem om i alla fall tillfälligt. Har fortfarande troligen en eventuellt två hanar till salu till rätt hem (hur många beror på om vi väljer att behålla en själva och sälja som tjänstehund senare). 

Clara har åkt till Umeå och är blivande tävlingshund. Carsten och Caj har åkt till fodervärdar i Luleå och deras framtid är i dagsläget något oskriven. Cadja och Cåre är kvar här hemma, även dessa är blivande tävlingshundar/tjänstehundar.

I fredags var det dags för 12-veckors vaccination och veterinärbesiktning inför försäkring av hela gänget som är kvar i Norrbotten. Passade på att i samma veva ha en liten valputvecklingsträff. Vi våldgästade en byggplats på Storheden i Luleå för att få lite miljö- och socialträning. 

Alla valparna skötte sig bra och det är roligt att se att alla har samma föremålsintresse, socialitet och leklust samt att den nya miljön inte bekom dom nämnvärt.

På tisdag gör Bella RPS-provet och tanken är att hon sedan ska börja gå som väktarhund tillsammans med husse på universitetet i Luleå.

Lägger ut lite bilder från träffen.

Först snygga Kaizen-Caj

















Sen Vacker-Carsten (med tassar att döda för!)
 










Snälla & goa Cåre alias Kå











Sist (och minst) Cadja alias Pissmyran, Räven, Finnspetsen, Räcer-råttan (sin mamma upp i dagen!)











Allra sist lägger jag ut bild på Clara - från dagen då hon åkte vid 10 veckor.




RSS 2.0