21 dygn

Ny film från 2011-03-03 då valparna är 21 dygn gamla (vill å det bestämdaste dementera musikvalet!!!).
 =/ ;-)

Vem som är vem?
Dom två valpar som "fäktas" är tecknade tiken och minsta hanen. Bakom minsta hanen ligger den grå hanen med baksporrarna och följer det hela intresserat. Bredvid honom ligger tecknade hanen. Längst till höger i bild är "stora grå" (tiken) och den mindre grå tiken ligger och sover mot lådans bakre vägg.

I lördags fick valparna smaka fast föda för första gången - köttfärs. Detta tyckte dom var smaskens! Ikväll (måndag) har dom även fått provsmaka väluppblött valpfoder och även detta uppskattades.

Valparna blir för var dag som går mer och mer social med varandra - även om fjädern än så länge inte räcker till så långa stunder. Men dom har börjat leka och brottas och skälla och bita. 

Idag på lunchen såg jag även den "stora grå" (tiken) engagera sig i kamplek med filten!! =))

Sånt värmer gott i ett modershjärta!!! =))

Lite synd att jag inte fick med det på film, men hade bara halvbelysning tänd i rummet så innan jag tänt lamporna och hämtat kameran så är jag nog rädd för att stunden hade varit förbi... Men det kommer säkert fler tillfällen... =)

Tänderna har även börjat titta fram så pass mycket att man kan ana de blivande huggtänderna. Märker att dom börjar vara något hårdhänta då dom ska dia. För att inte tappa sin plats i "matkön" så håller dom fast vid tuttarna så mycket dom bara kan. Detta är nog inte alltför skönt för Bella kan jag tänka, men hon verkar uthärda det hela utan att bry sig alltför mycket...

Fnular på namn... Tikarna är döpta (även om det ännu är oklart vem som är vem). Men hanarna hänger än så länge lite i luften...

Kommentarer
Postat av: Maria

Snart, snart får man se de små råttorna :)

Det är en härlig tid. Njut medan du har dem hemma :)

2011-04-04 @ 22:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0