7 veckor

Lagt upp nya filmer. Minst en individuell film på varje valp. Filmerna är tagna andra (Calla) respektive tredje (övriga) gången jag tar dom enskilt för en liten lekstund på övervåningen. Alla är sociala och öppna. Samtliga har kamp- och jaktlust samt ett bra föremålsintresse. Samtliga har även bra uthållighet.

Överlag är dom väldigt jämna och det är faktiskt hugget som stucket vilken utav valparna man väljer - tror alla har bra grundförutsättningar.

Valparna har under 7:e veckan åkt bil för första gångerna. Vi har även gjort två utflykter till mitt jobb (till två olika arbetsplatser) - för lite miljöträning. Dels i flock och dels enskilt. Alla skötte det hela galant.

Har börjat (utifrån hur det hinns med) att ge dom lite enskild miljö-, lek-, social träning. Det kan handla om så enkel sak som att dom utan "kompisarnas" sällskap får följa med på en kortare promenad upp i skogen bakom uthuset eller ner till postlådan. Eller helt enkelt bara stanna inne med oss, medan alla andra är ute i valphagen. 

Cadja är en rymmare. Hon går hädanefter under smeknamnet "Apan", då hennes klätterförmågor är nästintill häpnadsväckande.

Har fortfarande två hanar osålda - i dagsläget lutar det åt att vi behåller Cåre (utöver Cadja) själva. Det innebär att vi söker aktiva hem till Carsten och Caj.

Intresserade är välkomna att höra av sig! =) 
 

Kommentarer
Postat av: Anita

Usch vad fula dom är!! "...ljuger riktigt bra..." Kollat på dom flesta bilder o filmer nu o det är tur ni bor så låååångt bort!!! ;-)

2011-05-10 @ 15:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0